Nurul Atika Moktar

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, February 25, 2011

Aku nak bebel2~

  • Tetibe rasa nk update blog ni tapi taktau nk cakap pasal apa.. takde tajuk fokus, so aku nak cakap pape je.. suke hati la...this is my blog....
  • Aku ni susah sangat nak tido awal.. dah cuba dah.. mungkin sebab dah terbiasa.. mata ni takmau shut down kalau awal2 ni... sebab tu la mata aku ni dah jadi macam hantu Kak Limah!
  • Lagi satu..aku ni liat sangat la nak study.. padahal ni musim test da kot.. aiyaa... ada suggestion tak camne nk hilangkan kemalasan saya? Asal pegang buku je ngantuk,, mesti nak tidur...
  • Tapi kalau online & bergayut tgh2 malam  tu,, sanggup pulak bersengkang mata,,tak tido..
          tapi kalau masuk bab pelajaran...masyaallah..malas bkn main!!
  • Ni lagi satu benda.. Pasal makan.. Kalau diikutkan..badan aku ni kecik je.. tapi makan banyak! haha..
  • lagi2 kalau kat rumah.. rumah aku heaven kot..banyak makanan.. hehehe..
  • asal cuti balik rumah je,,badan aku naik.. pipi jadi tembam..
  • tapi bila balik UiTM je,,badan aku mengecut,jadi kurus..padahal bukan aku tak makan. haiii...pelik..pelik..
erm...ape lagi aku nk bebel ek?
  • haa..ni.. aku tahu ada je orang yang tak suka aku kat UiTM Segamat ni.. Mereka-mereka tu sebenarnya jeles.. takpe..janji aku bahagia..
  • dan aku mendoakan mereka bahagia juga.. =)
dah la.. tu je kot aku nk bebel2.. nanti aku akan membebel lagi..haha.. salam.

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. En. Asyraf bin Idris my sweety pie.. ngehehe

    ReplyDelete
  3. hehe..atika moktar my hunny bunnie....=)

    ReplyDelete