Nurul Atika Moktar

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, January 25, 2012

Bedak Pixy - Sesuai untuk kulit wanita Asia



Kenapa Eka cakap macam ni? ok.. Eka ni tak pandai mekap.. yang Eka tau pakai bedak je lah.. macam2 jenama Eka pakai.. sampai muka jadi kelabu,, satu hari, kawan Eka syorkan pakai BEDAK PIXY ni.. eh! ok lah! warna sekata, tak kelabu pun. Nak tahu tak kenapa? sebab Pixy ni produk Indonesia, so kulit diorang sama macam kita.. tu yang masuk je bila pakai.. try la ^_^

3 comments:

  1. Ehmm orang laki boleh pakai tak??

    Hihi actually Kiz nak btau yang Cik Atikah terpilih untuk Segmen Review Ur Blog minggu ni..
    kelik link ni yah http://kizgarden.blogspot.com/2012/01/review-ur-blog-review-003-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sgt2 Kiz.. ni yg makin rajin usha blog kiz nih

      Delete
  2. nanti nak beli kan untuk ibu.. =)

    ReplyDelete